miércoles, 27 de septiembre de 2017

Descobrim junts un nou món.

                                                          


                        1. Cerca informació sobre qui eren els Cucorba. Afegeix imatges, la seva història i tota la informació que trobis.

Cucorba és un grup mallorquí dedicat a l'animació infantil (cucorba vol dir gallina cega, un joc infantil. Fundat a Muro el 1977, l'integren Francesc Aguiló Serra, Jeroni Cerdó Cladera, Gabriel Gamundí Ramis i, des del disc Mamballetetes, Gemma Palà.

Actuen vestits de pallassos i el seu repertori es basa en cançons populars d'arreu dels Països Catalans i amb temes de creació pròpia.


S'estrenen discogràficament el 1985 amb l'àlbum Com un pern de rifa i d'aleshores ençà han publicat diversos discos: Demà és festa (1988), Trencaclosques (1990), Xica pica pollerica (1993), Les millors cançons infantils (1993), En Joan Petit quan balla (1995), Cucorba té 3 pallassos (1998), Prou de mollor (2001), La lluna i la pruna (2004), Madò Pereta canta i compta amb Cucorba (2004), Cucorba 30 (2006), Cucorba dBàsic (2009) i Mamballetetes. Cançonetes per a persones petitetes (2010).

Resultado de imagen de cucorba

   2. Explica el que penses que hauries de fer, en el teu dia a dia escolar, per a millorar tant la teva actitud com el teu rendiment.

Jo pens que el que hauria fer és agafar-me un poc més "enserio" els estudis estudiar més hores diariament per després el dia del examen no estudiar tot un di davant el llibre, es a dir, fer més feina diaria. Per millorar la meva actiutud fent molta més feina de la que faig. Aunque no només amb de posar de la nostra part sino els professors també.

  3.  Explica què significa per a tu l'amistat, si consideres que tens bons amics i si tu et consideres un bon amic i per què. Quines qualitats ha de reunir la persona considerada amiga per a tu? Afegeix imatges que simbolitzin el que és l'amistat per a tu.

Per jo l'amistat significa una persona o més persones que t'ajuden mutuament, no només te han de cercar per el que els hi interesa, han de estar per lo bo tant per lo dolent i que no vagin per ses esquenes.

Jo hem consider bona amiga i consider que tenc bons amics. Per a mi han de tenir les qualitats de ser sincera amb jo.

La imagen puede contener: 6 personas, personas sonriendo






          



                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario