jueves, 7 de junio de 2018

Un poc de Mindfulness


Resultado de imagen de mindfulness
  
 1. Cerca informació sobre el Minfulness. En fas un resum i penges imatges.



El mindfulness o l'atenció plena com a concepte psicològic és la concentració de l'atenció i la consciència, basat en el concepte de mindfulness o consciència plena de la meditació budista. S'ha popularitzat a Occident gràcies a Jon Kabat-Zinn. Tot i trobar les seves arrels en el budisme, el mindfulness s'ensenya desproveït de qualsevol component o terminologia oriental i religiosa.

 Resultado de imagen de Mindfulness

   2. Què et va semblar la classe de darrera hora d'ahir? Què en podràs aprofitar a la teva vida diària?

La classe de ahir me va aparèixer bastant bona perquè són maneres de relaxar-te i de veure com et pots relaxar a ca teva o a algun lloc, com ho pots fer i que no fa falta que vagis a un lloc aposta per meditar o poder estar relaxant, no pensar en res, deixar tots els problemes a un lloc.
Pot ser en la meva vida diària és quan em pos molt nirviosa pues són maneres de tranquil·litzar.

miércoles, 6 de junio de 2018

La meditació i l'esport d'èlit

Resultado de imagen de meditacion




  1. Cerca informació sobre diferents esportistes d'èlit que emprin la meditació en el seu dia a dia. Un d'ells seria, per exemple, Pau Gasol. 
La meditació és molt més que una tècnica de relaxació. És un mitjà per a conservar i recuperar la salut, una disciplina d'higiene mental, un camí de creixement personal i una eina pràctica molt poderosa per al dia a dia. Pot, per exemple, multiplicar el rendiment físic i mental.
Pau Gasol. "Leo sobre zen i diferents filosofies sobre el que és realment important per a tu i per a mantenir-ho tot en perspectiva. Són lectures que esmenten la meditació, l'auto consciència, el viure el present i amb la ment en calma. Tot m'ha ajudat a suportar les circumstàncies ", ha manifestat el millor jugador espanyol de bàsquet de tots els temps. Gasol va aprendre a meditar al costat de tots els seus companys de Los Angeles Lakers quan els entrenava Phil Jackson, d'enorme prestigi, amb 11 títols de l'NBA en el seu haver, que es va convertir a més en el seu amic. 
Resultat d'imatges de PAU GASOL
Michael Jordan, el millor jugador de tots els temps, quan va entrenar als Chicago Buls en la seva millor època. Jordan afirmava que durant els partits tenia la sensació que al seu voltant tot succeïa com a càmera lenta. 
Resultat d'imatges de michael jordan
Lebron James. Un dels millors jugadors de bàsquet del món ha transformat el seu joc en els dos últims anys. Els comentaristes esportius afirmen que sembla més calmat i eficaç, controlant totes les situacions del joc. 
Resultat d'imatges de lebron james
Emilio Butragueño, estrella del Real Madrid durant els 80 i els 90, i un dels jugadors més sorprenents per la seva habilitat en el regat curt, practicava la meditació i el ioga de la mà del mestre Ramiro Calle. 
 Resultat d'imatges de emilio butragueño
Barry Zito. El pitcher esquerrà no només practica la meditació sinó que la promou públicament: al maig de 2013 va participar amb el director de cinema David Lynch i amb l'actor Russell Brand en una meditació col·lectiva en un institut de Sant Francesc. 
 Resultat d'imatges de Barry Zito
Misty May-Treanor i Kerri Walsh. Les famoses jugadores de vòlei platja han utilitzat la meditació per aconseguir medalles en tres jocs olímpics consecutius. en el seu cas va ser el psicòleg Michael Gervais qui les va iniciar en el ioga, la meditació i les visualitzacions. 
 Resultat d'imatges de Misty May-Treanor i Kerri Walsh

Els Talaiots


Resultado de imagen de talaiot

   1. Cerca informació sobre els Talaiots i explica el que trobis més interessant amb les teves paraules. També penja'n imatges. 

Un talaiot és una estructura prehistòrica, de forma generalment troncocònica, construïda amb pedres de grans dimensions col·locades en sec, de 3 a 10 metres d'alçada. Es tracta de construccions exclusives de les illes de Mallorca i Menorca. Aquests edificis han donat nom a la cultura talaiòtica. Són un element sempre present en els assentaments humans del Bronze final i de l'Edat del Ferro de les Illes Balears. No els trobem, en canvi, a les Illes Pitiüses (Eivissa i Formentera) on la cultura talaiòtica no s'hi va desenvolupar. 

Per a jo el més interessant sobre el talaiot es les estructures que hi ha fetes de pedra, jo hi eh anat en el talaiot de Menorca, fa dos anys, hi n'hi ha que són molt guapes, aun que n'hi hagi que estiguin espenyades o que hagin caigut.

Resultat d'imatges de els talaiots menorcaResultat d'imatges de els talaiots menorca