lunes, 27 de noviembre de 2017

El naixement de Venus

1. Observa aquest quadre atentament "El naixement de Venus" de Sandro Botticelli (Renaixement) i a partir de tot això crearàs una història.



1.A. Crea un personatge: 
Qui és aquesta dona? Què nom?
Aquesta dona és nom Ada
      És casada, separada, vídua, soltera? Té fills? És una dona sana?
Esta soltera, no té fills i és una dona molt sana.
És la senyora de la casa? Una criada? L'amant?
És la senyora de la casa.
Què fa? Descansa de la neteja? Espera l'estimat? Pensa?
Aquesta dona el que fa és esperar el seu estimat.
Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista?
És trista perquè no troba el seu estimat.
...
1. B. Escriu una història amb la protagonista creada.  Mínim 25 línees.
L'ACTIVITAT CONTINUARÀ...

Aquesta historia comença en que aquesta dona nomenada Ada, era una dona soltera, sense fills. Era la senyora de la casa. Fins que un moment donat de la seva vida, va dir que necessitava un estimat al seu costat, però ella vivia en un poble molt petit, i mai trobava un persona que pogués compartir la vida amb ella. Ada era la persona mes admirable de dins aquest poble tan petit, però ella no se sentia atriguda per cap home.

 Fins que un dia ella anava a fer feina a una petita tenda al poble, i un dia va aparèixer un home per la porta de la seva tenda, aquell home es deia Abel, era un home que tot el poble quan el veien, totes les dones és varen enamorar d'aquell home, Ada quan el va veure va sentir la presencia de que aquell home era el seu estimat i la seva tristor perquè no trobava ningú va canviar totalment, estava molt feliç de haver-lo vist,  au n que a la vegada estava trista perquè mai, estaria amb aquest home, perquè no el tornaria a veure pus mai.

Uns mesos després, Ada va trobar n'Abel per el poble que és passejava i cercava un lloc per poder passar la nit, i Abel va anar a demanar-li a n'Ada, i ella li va dir un lloc per passar la nit. En aquell moment ell és va fixar amb ella i li va dir amem si volia anar a sopar a algun lloc amb ella, i ella clarament va acceptar perquè a n'aquells moments era el que més desitjava, poder compartir la seva vida amb algú (Ada era una dona que estava tota sola en la vida). I varen estar fins a mitja nit junts, Abel va acompanyar a Ada a la seva casa, i en el camí és varen com a agradar un al altre, i reien... Quan varen arribar a casa de l'Ada, Abel li va donar una abraçada i és va anar cap a la seva "barraqueta" que era allà on passaria la nit.
El dia següent varen tornar a quedar, varen estar junts setmanes i setmanes, fins que un dia van decidir viure junts casar-se i compartir tota la vida junts. I varen ser feliços, ells dos junts amb els seus fills i varen crear la seva família i és varen anar a un lloc, on hi havia un poble més gran més animat i més un ambient per crear els seus fills. I varen ser molt feliços.



No hay comentarios:

Publicar un comentario