lunes, 27 de noviembre de 2017

Refranyer



Aquí teniu una selecció de refranys sobre el temps i la seva fugacitat que hem tret del blog de José Gargallo Gregori, El Refranyer
1. Tria els 5 que més t'agradin,  els penges al teu blog amb una imatge adient per a cada un i n'expliques el seu significat.

Tic-tac, tic-tac... avança el temps a gran velocitat (il. Caterina Zandonella)

5 refranys que m'hagin agradat més:

1. El temps perdut mai més torna:  Les coses que no es fan quan era el moment de fer-les, o ja no es fan o ja no són com haurien de ser.
Resultado de imagen de el temps perdut
2.  El millor mestre, el temps; la millor ciència, la paciència: Podem aprendre del temps passat i, també i sobretot, de les experiències viscudes en el nostre temps.
Resultado de imagen de imatges del temps rellotges 
Resultado de imagen de El millor mestre, el temps; la millor ciència, la paciència:
3.  El temps, les coses aclareix: El transcurs del temps deixa traslluir fets i secrets i acaba contestant a molts interrogants.
 Resultado de imagen de imatges del temps rellotges

4.  El temps cura el malalt, però no la medecina:  La naturalesa fa que les ferides es tanquen, les trencadures se solden, les infeccions se superen; els medicaments, només ajuden.
 Resultado de imagen de el temps cura el malalt no la medicina

5.  El temps a ningú escolta: arriba, passa i no torna:  El temps va passant imperceptiblement en la joventut i acceleradament a la vellesa.
 Resultado de imagen de El temps a ningú escolta: arriba, passa i no torna



No hay comentarios:

Publicar un comentario