miércoles, 8 de noviembre de 2017

Exercicis socials tema 1

Resultado de imagen de agricultura subsistencia

   1. Cerca informació sobre l'Antic Règim i en fas un resum.


L'antic règim era el sistema social, polític i econòmic imperant al continent europeu abans que es produïssin les dues grans revolucions del segle XIX que marcarien l'inici de l'edat contemporania: la revolució del liberalisme, i la revolució de la industrialització. Podem considerar-lo vigent en la seva forma més genuïna durant l'edat moderna, concretament els segles XVI, XVII i XVIII. Però cal tenir en compte que va sorgir com a consolidació i evolució gradual del feudalisme propi de l'edat mitjana (s. VI - XV); i que no desapareixeria de cop sinó també gradualment durant el segle XIX.

  2. Explica el que és l'agricultura de subsistència, cerca exemples i imatges de la mateixa. 

 L'agricultura de subsistència és una manera de agricultura en la qual una part de la terra i és produeix només una vegada a la any, lo suficient per emmagatzemar aliments per a la família que hi treballa. 

Exemple: És un millor exemple "la milpa" la qual és un conjunt de plantes cultivades, on s'inclou blat de moro, fesol, carabassa, Xile i algunes altres plantes encara que és essencialment per un mateix.

Resultado de imagen de la milpa           
Resultado de imagen de agricultura de subsistencia             


No hay comentarios:

Publicar un comentario