miércoles, 25 de abril de 2018

Imaginació...





            1. Escriu una història, mínim 20 línies, on apareguin els següents personatges:  un llibre, una capsa

 màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!

Això era una història de un  nin que vivia a un poble molt petit que tothom és coneixia de tan petit que era, el nin era un nin que li agradaven molt les aventures que sempre volia sortir de casa seva per anar a fer aventures per aquell poblet. Un dia el nin va decidir anar a la muntanya que hi havia devora la seva casa, ell volia anar ell tot sol però la seva mare no li deixava perquè per allà no era molt segur de que anàs per allà ell tot sol, fins que el nin va aconseguir que la mare el deixes anar a la muntanya amb el seu padrí perquè el seu padrí també li agradaven molt les aventures.
El nin el demetí següent va quedar amb el seu padrí per anar a la muntanya, quan anaven caminant cap a la muntanya és varen trobar una petita ovella que casi no podia caminar i el nin i el seu padrí la varen agafar i se'l la varen endur a ca seva a curar-li la cama, quan van aconseguir curar-li la cama no la varen deixar mai, van continuar anant cap a la muntanya, mentre caminaven anaven llegint un llibre de aventures que és deia "El petit aventurer", quan van arribar a la cima de la muntanya és van trobar una capsa, una capsa marró que brillava moltíssim, el seu padrí és va acostar molt a poc a poc, i va resultar que era una capsa màgica, una capsa que ningú mai la va agafar ni toca hi ha dedins hi havia un llibre que explicava la història de aquella muntanya.
La muntanya era una muntanya del que tot el poble en parlava però poques persones aconseguien arribar a dalt de tot. Aquell nin va ser el primer nin en arribar a la cima de la muntanya i en descobrir aquella capsa màgica amb aquell llibre de aquella història de la muntanya.
I finalment aquell nin va ser un heroi per el poble, i el nin amb conjunt de la seva ovella que va trobar i el seu padrí va contar el llibre que va trobar dins aquella capsa màgica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario