miércoles, 30 de mayo de 2018

Conte...



Resultado de imagen de imaginacion

 1. Escriu un conte d'unes 20 línies on apareguin aquestes paraules: lladre, mestressa, diamant. 

Això era una vegada hi havia una casa en què vivia un home tot sol, no vivia ningú més amb ell.
Fins que un dia ell va decidir cercar algú, com una mestressa, una dona que se'n cuidàs de les feines de la seva casa perquè ell feia feina i no podia en cuidar-se de tot el de la casa i va decidir. Un dia camí cap a la feina és va trobar una dona que passejava per els carrers, era una dona molt guapa i molt senzilla i l'home és va començar a acostar-se cap a ella, i li va dir si tenia alguna feina i aquella dona li va que no i l'home li va dir si volia estar disposta a fer feina a la seva casa, de mestressa (ama de casa), i ella va dir que sí per guanyar uns pocs de doblers. El següent dia la dona ja va començar a fer feina a casa de aquell home.

Va anar passant el temps i la dona seguia treballant allà i a l'home li agradava molt com feia totes les feines i com el tractava.
La dona era una dona que no tenia parella i l'home tampoc.
El llarg del temps l'home va començar a sentir coses per aquella dona i un dia la va voler convidar a sopar per tot el que feia per ell, i és van anar a sopar junts.
El llarg del temps la dona també va començar a sentir coses per aquell home, l'home un dia li regalava flors, polseres, collars....
Un dia una nit d'estiu l'home li va dir si volia anar a passejar i fer un petit picada de menjar en un lloc que hi havia, la dona li va dir que si, i es van anar tots dos tots sols a menjar.

Quan van acabar de sopar és van tombar a mirar les estrelles, i l'home li va treure un anell, un anell que brillava, que tenia una pedra que era un diamant, i li va dir si volia passar el rest de la seva vida amb ell.
I des de aquest dia van estar junts per sempre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario