lunes, 23 de octubre de 2017

Contra la violència de gènere

No hi ha excuses per al dolor

El 25 de novembre  se celebra el dia contra la violència de gènere. Cerca informació sobre per què es va triar aquest dia i textos que parlin d'això, amb imatges.

   Per acabar, exposa la teva opinió personal sobre el tema.


Des de 1981, Llatinoamèrica diu que cada 25 de novembre és el dia contra la violència de gènere. Els moviments feministes de la regió, amb una de les taxes més altes de violència contra la dona, van enunsiar aquesta data en honor a les dominicanes (Minerva, Pàtria i Maria Teresa Mirabal), tres germanes assassinades el 25 de novembre de 1960 per ordre del dictador "Rafael Leónidas Trujillo", del qual eren opositores. Anys més tard, el 1999, l'ONU es va sumar a la jornada reivindicativa i va declarar cada 25 de novembre Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona, en honor a les germanes Mirabal.

La meva opinió personal és que ningú és mareix tenir aquest món de maltratació.

Text:

Un home assassina la seva dona a Almeria i després se suïcida

L'agressor s'ha penjat, i de moment no ha transcendit com ha mort la dona.

Un home de 38 anys ha Assassinat la seva dona, de la mateixa edat i de la qual estava en procés de separació, I després s'ha suïcidat a Burjulú, una localitat d'Almeria de Coves de l'Almanzora. L'agressor, que no havia Estat Denunciat per Maltractaments, va explicar el que havia FET en un Missatge telefonic a una amiga de la parella abans de suïcidar-se. L'home, d'origen Bolívia, s'ha penjat, i de moment no ha transcendit com ha mort de la dona, natural de Paraguai, segons fonts policials i de la Subdelegació del Govern. El crim s'ha produït a la casa de l'àvia que la víctima tenia cura, que és trobava allà. Quan va arribar la policia


Agentes de la Policía Local y Policía Judicial de la Guardia Civil investigan lo sucedido en esta casa de Burjulú de Cuevas del Almanzora (Almería).


Imatges sobre la violència de gènere:

Resultado de imagen de violencia de genere     Resultado de imagen de violencia de genere    Imagen relacionada







No hay comentarios:

Publicar un comentario