lunes, 30 de octubre de 2017

Tots Sants i Halloween

Resultado de imagen de halloween


 1. Fes una comparativa de la festa de Tots Sants i la festa de Halloween. Penja imatges de cada una. Procura emprar correctament les quatre habilitats lingüístiques: Correcció, adequació, cohesió i coherència.

Tots Sants és una festa tradicional catòlica dedicada al record dels avantpassats que se celebra el dia 1 de novembre i que està íntimament relacionada amb la festa que se celebra l'endemà, la del dia dels morts o dia dels difunts, el 2 de novembre. La creença tradicional és que l'1 de novembre, els vius visiten els morts, i el 2 de novembre, els morts visiten els vius.
Resultado de imagen de imatges de tots sants     Resultado de imagen de imatges de tots sants      
Resultado de imagen de imatges de tots sants





Halloween Tots la celebren disfressats d'espants i és cerca de casa a casa a cercar llapolies, mentre els nens disfressats que ho fan criden "Truco o Trato". Això succeeix el 31 d'Octubre i aquest dia ningú treballa. Tots, o gairebé tots, festegen al mal i la mort entre contes d'horror, decorant les seves cases amb les famoses "terañines".Llanternes, que són carbasses buidades amb rostres tallats i il·luminades per dins amb una espelma encesa.

Resultado de imagen de halloween    Resultado de imagen de halloween


           

No hay comentarios:

Publicar un comentario